יחסי אהבה שנאה
האם קרה לכם שלא הסתפקתם בפרוסת עוגה? (בינינו, גם לא בשתיים או שלוש…) שפירקתם חבילת שוקולד, קוביה אחר קוביה? האם הרגשתם תחושת התרוממות נפש בזמן האכילה וזמן קצר אחרי, נפילה חדה, תחושת עייפות ודכדוך? החדשות הטובות שזו תופעת לוואי משותפת לכל צורכי הגלוטן והסוכר. החדשות הפחות טובות – אתם מכורים!
על הסוכר
סוכר הוא הממתיק הנפוץ והזול ביותר שעבר זיקוק מלא כך שלא נותרו בו ויטמינים או כל מרכיב טבעי. למעשה הוא ״קלוריה ריקה״ המספקת לגוף אנרגיה עם 0 ערכים תזונתיים!
נזקי הסוכר רבים; השמנת יתר, ריקבון שיניים, דיכוי מערכת החיסון, היפראקטיביות, נזק לכליות, מחסור במינרלים, זיקנה מוקדמת, בעיות עיכול, בריחת סידן מהעצמות, אסתמה, דלקת מפרקים, קנדידה, אקזמה, מיגרנות, דיכאון, קרישי גם, פגיעה בכבד, חוסר איזון הורמונלי, סוכרת, הרס שרירים והרשימה עוד ארוכה.. ואף על פי כן אנחנו צורכים ממנו המון!!!
על הגלוטן
גלוטן הוא חלבון שמצוי בחיטה, שעורה, כוסמין, שיפון ושיבולת שועל (לרוב) המילה גלוטן מקורה במילה הלטינית ״גלו״ שמשמעה ״דבק״. באפייה תפקיד הגלוטן להחזיק את הבצק ולתת לו נפח. הגלוטן הוכר לראשונה בשנת 1745 וזוהה כגורם לדלקות בדפנות המעי (מחלת הצליאק) דלקות אלה מובילות לבעיה בסינון הרעלים הנספגים בגוף ובכך לבעיות רפואיות מסכנות חיים. גלוטן אחראי לשורה ארוכה של תחלואים נוספים בקרב אנשים המתקשים בספיגתו לרבות; בעיות עיכול, גזים, נפיחויות, עודף משקל, פריחות בעור, מגרנות, עייפות, חולשה, אי פוריות, חרדה, סוכרת, מחלות לב, סרטן ועוד…
יש חלופות בריאות וטעימות
גמילה מסוכר וגלוטן פירושה לא בהכרח תזונה ללא קינוחים והנאה. אנחנו בבלנד פיתחנו תפריט שלם חופשי מסוכר מעובד וגלוטן וכולו חגיגה לחיך.
כל מוצרי המזון שלנו עשויים מרכיבים איכותיים כולל חומרי הגלם המשמשים כתחליף לקמח והסוכר. אנו משתמשים בקמחי קוקוס, שקדים, טף, כוסמת, אורז, חומוס וכיוב… ומשתמשים בממתיקים טבעיים כגון פירות טריים, סילאן, מייפל, אגבה, סוכר קוקוס וכיוב… חשוב לא פחות-מוצרי המזון שלנו מוגשים בכלים מתכלים ידידותיים לסביבה ובצורה אסתטית ומגרה
אנחנו בבלנד נותנים לכם באהבה את זכות הבחירה-נצלו אותה בחוכמה והשתחררו מרגשות אשמה